Execuție mafiotă! Un român și iubita lui au fost executați în Costa Rica / Video

Execuție mafiotă! Un român și iubita lui au fost executați în Costa Rica / Video

Ionuţ George Otelac, 38 de ani, şi Raquel Maria Gamboa Mora, 25 de ani, fotomodel cunoscut în Costa Rica, erau în maşină, în trafic, atunci când doi motociclişti s-au apropiat de ei şi au început să tragă, scrie Lateja.cr.

Atacul a avut loc la orele amiezii, pe un bulevard destul de aglomerat din Alajuelita. Motocicliștii au părăsit zona în trombă după atac. Autoritățile sosite la locul faptei au constatat că Ionuţ George Otelac şi Raquel Maria Gamboa Mora au murit pe loc.

Condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea și violarea micuței Alesha, judecătorii i-au redus pedeapsa

În imaginile postate de mass-media costaricană se observă cum doi motocicliști se apropie de mașina românului și trag din plin. Gloanțele au pătruns prin geamul șoferului și i-au lovit pe cei doi pasageri în cap și torace.

https://www.facebook.com/alajuelitainformada/videos/1446864398799456/

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.