Eveniment rar: o furtună de zăpadă a lovit Statele Unite provocând 21 de morți și milioane de oameni au rămas fără electricitate

Douăzeci și unu de victime și milioane de oameni fără electricitate, acesta este bilanțul dezastrului în furtunii de zăpadă care a lovit Statele Unite. Un ger record a lovit sudul și estul țării de zile întregi. În unele zone, temperaturile au scăzut până la -28 ° și situația din Texas este deosebit de critică, așa cum a raportat The Guardian. Sute de persoane au rămas intoxicate după ce au pornit motoarele mașinilor în încercarea de a se încălzi.

Citește și Ciudat de Mexico a interzis vânzarea tampoanelor interne

În Texas sunt acum 5 milioane de oameni rămași fără electricitate din cauza furtunii arctice. Nu există o infrastructură adecvată pentru a rezista unei ierni atât de dure, o raritate pentru această parte a țării. La Houston, o femeie și o fată au murit din cauza intoxicației de monoxid de carbon produsă de tubul de eșapament al mașinii.

Autoritățile au trebuit să lanseze un apel pentru a îndemna populația să nu pornească motoarele auto. Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a declarat stare de urgență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.