Eveniment extrem de rar: o femeie din Polonia a nascut 6 gemeni

Eveniment extrem de rar: o femeie din Polonia a nascut 6 gemeni

O poloneză a născut șase gemeni. Un fenomen extrem de rar care se întâmplă odată la 5 miliarde de sarcini. Copiii s-au născut la spitalul universitar din Cracovia. Micuții au fost băgați în incubatoare dar condițiile lor de săntate sunt bune.

Un eveniment foarte rar la spitalul universitar din Cracovia, Polonia, unde o femeie a nascut sase gemeni – patru fetițe si doi băieți – prin cezariana. Copiii, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului de sănătate Maria Wlodkowska, sunt bine.

 

Cei șase copii s-au născut în a 29-a săptămână de sarcină și au cântărit aproximativ un kilogram fiecare. Din punct de vedere statistic, acest lucru se întâmplă o dată la 5 miliarde de nașteri .

 

Purtătorul de cuvânt al spitalului polonez a adăugat,  că medicii așteaptau cinci gemeni iar al șaselea a fost o surpriză : ” Cinci echipe de medici specialiști au intervenit la nașterea prin cezariană și au fost pregătite doar cinci incubatoare. A fost o surpriză atât pentru noi cât și pentru mamă când am văzut că mai era un băiețel”,

 

Președintele Andrzej Duda i-a felicitat pe părinți și pe doctorii, în timp ce echipa locală de fotbal, Cracovia, le-a oferit copiilor bilete gratis pentru intrarea pe stadion ….pe viață!

 

Te-ar putea interesa și Africa Centrala: o calugarita a fost decapiata, ar putea fi victima traficului de organe

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.