Evacuare în masă în Frankfurt după ce a fost găsit o bombă din al doilea război mondial

Aproximativ 13.000 de locuitori din Frankfurt au fost evacuați din oraș pentru a permite dezarmarea unei bombe care datează din cel de-al doilea război mondial. După cum a fost anunțat de brigadă, în mai puțin de două ore bomba a fost dezactivată.  Serviciile feroviare și casele de odihnă din zonă au fost alertate.

Citește și Covid, Germania va începe vaccinarea populației la începutul anului 2021

Germania rămâne țara cu cel mai mare număr de bombe neexplodate la75 de ani după sfârșitul celui de al doilea război mondial. În 2020,  au fost dezamorsat 7 bombe, descoperite pe șantierul site-ului european Tesla care ar trebui construit la Berlin în 2021. În anii precedenți, pompierii au găsit și alte bombe britanice la Dortmund și Köln.

Tot la Frankfurt, un precedent similar datează din 2017, când descoperirea unei bombe de aproape 1,4 tone a provocat evacuarea a 65 de mii de oameni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.