Europa în alertă ! Coronavirus, cazuri suspecte în Franța și Scoția

Alarmă în Franța, unde există un caz suspect de coronavirus, virusu misterios care a cauzat deja 25 de victime și alarmează mai multe țări . Dacă se confirmă, acesta ar fi primul caz din Europa. Suspecta este o femeie chineză care a ajuns în Franța din Wuhan orașul în care a început infecția. Ea a aterizat  în Franța miercuri, 22 ianuarie 2020 și ar fi avut simptome precum febră și tuse .

Acest lucru a fost raportat de presa locală care a citat o declarație a ambasadei chineze în Franța. Ministrul francez al Sănătății, Buzyn, Agne, a recunoscut că anchetele sunt în desfășurare, fără a confirma însă cazul.

Citește și Coronavirus: mâncarea de șerpi și supa de lilieci printre primele cauze ale transmiterii virusului killer

 Chiar și Scoția se confruntă cu patru persoane suspectate infectate cu coromavirus.  Toți  au ajuns în Marea Britanie într0un avion  din Wuhan în zilele următoare ale alarmei. După ce au acuzat probleme respiratorii , au fost spitalizați pentru investigații.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.