Europa, alerta de incendii: politia a evacuat 148 de locuinte din Norvegia

Europa, alerta de incendii: politia a evacuat 148 de locuinte din Norvegia

Sute de oameni au fost nevoiți să-și părăsească locuințele din Norvegia, unde serviciile de urgență încearcă să stingă incendiile în sudul țării. Acest lucru a fost raportat de site-ul BBC.

 

 

Aproximativ 148 de case au fost evacuate în jurul orașului Sokndal, unde incendiile de marți pare că nu au de gâd să se domolească.   Poliția a declarat că incendiile sunt necontrolate și avertizează prezența rafalelor puternice de vânt care ar putea să ajute la extinderea flăcărilor.

 

 

Este destul de neobișnuit ca incendiile forestiere să se extindă în Norvegia la începutul lunii aprilie; experții au emis un avertisment că incendiile ar putea să se extindă pe tot continentul. Numai în această lună au ars sute de hectare de păduri în Suedia, Germania și Regatul Unit.

 

Te-ar putea interesa și Unei avocate i-a fost luata custodia copiilor pentru ca lucreaza prea mult. A dat statul in judecata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.