”Eu sunt, domnule judecător, nu sunt o pisică”. Un avocat introduce accidental filtrul „pisoi” în audierea pe Zoom: videoclipul este hilar

Într-o ședință pe Zoom, avocatul nu reușește să elimine filtrul ”pisică”
„Sunt eu, domnule judecător”, a spus un avocat din Texas, Rod Ponton , în timpul audierii de pe Zoom, în care a pus accidental filtrul „pisoi” .

Rezultatul este un videoclip hilar care a devenit rapid viral pe rețelele de socializare din SUA, în care avocatul vorbește cu fața unei pisici. Ceea ce trebuia să fie o audiere civilă s-a transformat astfel într-un teatru comic.

Citește și La câteva zile de la cazul revoltător din Hunedoara, un alt monstru de tată și-a bătut crunt copilul

Timp de aproximativ 30 de secunde avocatul implicat în incidentul virtual a încercat să scoată filtrul pentru pisici , dar fără succes. „Asistentul meu încearcă. Dar sunt gata să continui oricum. Sunt eu, sunt aici în direct, nu sunt pisică ”, i-a spus Ponton judecătorului care a condus ședința Zoom.

„Mass-media poate folosi acest video.” – a scris Judecătorul Ferguson pe Twitter – „A fost înregistrat în timpul unei audieri virtuale în districtul 394 din Texas și eliberat în scopuri educaționale. Este crucial ca acesta să nu fie folosit pentru a-și bate joc de avocat, ci, dimpotrivă, pentru a evidenția dedicarea comunității juridice pentru cauza justiției ”.

Sursa: 394th District Court of Texas – Live Stream

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.