“Eu mor, te iubesc mamă”, mesajul trimis de una dintre victimele din ”camionul morții”

“Îmi pare rău, mamă. Călătoria mea în străinătate nu a mers  bine. Te iubesc atât de mult! Mor pentru că nu pot respira.”

O familie vietnamez trăiește momente de cosmar , deoarece ea se teme că fiica ei se numără printre cele 39 de victime din China ale tragediei camioane Essex, în Inghiletrra . Rudele tinerei fete au primit, de fapt, mesaje tulburătoare de la fiica ei, unde le-a spus că sufocă. Pham Thi Tra My , 26 de ani, a trimis o serie de mesaje mamei sale în jurul orei 22:30, pe 22 octombrie, spunând: „ Mor, nu pot să respir ” . Și din nou: „ Îmi pare foarte rău, mamă și tată, călătoria mea în srăinătate  nu a mers bine. Dar te iubesc pe toți foarte  mult !.

Camionului groazei: Poliţia britanică a arestat 2 persoane

Acesta este conținutul unui mesaj trimis de una dintre victimele care se aflau în camionul care sosea în Marea Britanie din Belgia. Cadavrele a 39 de migranți asiatici au fost găsite în containerul frigorific al camionului. Mesajul, raportat de mass-media britanică, a fost trimis de o tânără vietnameză de 26 de ani.

” A plătit 30.000 de lire sterlinei traficanților pentru a fi duși în Marea Britanie ” , a declarat fratele ei pentru BBC. “A plecat din Vietnam pe 3 octombrie, mai întâi a zburat în China, unde a stat câteva zile, apoi de acolo în Franța. Ne-a sunat de fiecare dată când a ajuns la o nouă destinație. A făcut prima încercare de a traversa Canalul Englez pe 19 octombrie, nu știm din ce port, dar a fost descoperită și trimiă înapoi. Ne-a spus să nu o sunăm, pentru că traficanții nu îi permit să primească apeluri telefonice”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.