Etologul Goodall: pandemia a fost cauzată de disprețul nostru față de animale

Jane Goodall, un etolog și primatolog britanic de renume mondial, a declarat că pandemia coronavirusului a fost cauzată de lipsa de interes a umanității față de natură și de respectul față de animale. Goodall, este cea mai cunoscută femeie etolog și primatolog  pentru cercetările de pionierat din Africa și care a dezvăluit adevărata natură a cimpanzeilor, a cerut lumii să învețe din greșelile din trecut pentru a preveni viitoarele dezastre.

În timpul unui interviu înaintea  lansării noului documentar National Geographic „Jane Goodall: The Hope”, femeia în vârstă  de 82 de ani a mai spus că toată lumea poate face ceva util. Goodall a spus: „Disprețul nostru pentru natură și lipsa de respect față animalele cu care ar trebui să împărțim planeta a provocat această pandemie care fost prezisă cu mult timp în urmă ”

Vulcanul Krakatoa a erupt în Indonezia! Panică în rândul populației FOTO

”Deoarece pe măsură ce distrugem pădurea, mai multe specii de animale sunt forțate să se apropie unele de altele și, prin urmare, își transmit bolile. Distrugând habitatul lor natural caută refugiu în locuri populate și este probabil că  animalele au infectat oamenii, deoarece sunt forțate în stea în contact strâns cu noi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.