Etna, activitatea vulcanică se intensifică

Etna, activitatea vulcanică se intensifică

Observatorul Etna al Institutului Național de Geofizică și Vulcanologie anunță că activitatea vulcnului Etna în jurul al craterului  continuă. Acumularea progresivă a materialului piroclastic în jurul gurii a favorizat creșterea conului scoria format în jurul gurii explozive, care acum ocupă cea mai mare parte a fundului craterului însuși.

Invazie de păianjeni în Marea Britanie: locuitorii trăiesc un adevărat coșmar

În ultimele  activitatea explozivă s-a intensificat și s-a format un flux de lavă intracraterială.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.