Etiopia, o tanara a dat bac-ul la jumatate de ora dupa ce a nascut: ”Nu doream sa pierd anul”

Etiopia, o tanara a dat bac-ul la jumatate de ora dupa ce a nascut: ”Nu doream sa pierd anul”

În camera spitalului, Almaz Derese în vârstă de 21 de ani, și-a terminat testul în engleză, amhară și matematică.

Spera să ia bac-ul  înainte ca fiul său să se nască, dar a coincis cu evenimentul fericit. Almaz Derese, de 21 de ani, din Metu, vestul Etiopiei, nu a vrut să renunțe la examenul care îi va permite să obțină diploma mult râvnită. Deci, la jumătate de oră după naștere, la marginea patului din spitalu , mama a început să scrie testele de engleză, amhară și matematică. Fotografiile au fost în jurul rețelei: distribuite de biroul de comunicare al regiunii Ilu Aba Bora, au fost preluate pe rețele sociale prin pagini instituționale și neinstituționale.

 

Almaz Derese a intrat în travaliu cu puțin timp înainte de începerea primului examen: “Travaliul nu a fost obositoar  pentru că mă grăbeam să dau examenul și să nu pierd anul”, a subliniat ea postului BBC. În următoarele două zile, comisia de examen ar fi așteptat-o ​​în clasă să susțină celelalte două teste rămase.

 

https://twitter.com/Our_Ethiopiaa/status/1138583949825978368

 

Satisfăcută de rezultatul examenelor și de starea excelentă a fiului ei, tânăra de 21 de ani a anunțat că vrea să urmeze un curs de doi ani de zile care să-i permită accesul la universitate.

Te-ar putea interesa și Soarta trista a fetelor indigene din Paraguay abuzate, violate si obligate la tacere

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.