”Esti posedată de diavol”, un bărbat și-a bătut și torturat cu bestialitate soția

”Esti posedata de diavol”, un barbat si-a batut si torturat cu bestialitate sotia

Povestea vine din Brazilia, unde un bărbat a ajuns în închisoare pentru că și-a torturat cu bestialiate soția susținând că este posedată de diavol. Femeia a trebuit să îndure torturi cu ceară fierbinte pe spate, pe mâni și pe picioare. Toate acestea de față cu fiica lor de numai un an.

 

Washingtion Riberio, de 30 de ani din Anapolis, Brazilia, a fost arestat și va fi judecat pentru tentativă de omor. După ce a fost arestat monstrul a declarat autorităților că i-a soția lui era posedată de diavol, iar toturile erau necesare pentru a alunga spiritul rău din corpul femeii.

Descoperirea uimitoare a unor savanti: cancerul poate fi vindecat cu raceala

Femeia s-a salvat  printr-o minune. Ea a reușit să se furișeze din casă în timp ce soțul ei era plecat la cumpărături.

Coșmarul s-a terminat și, în ciuda rănilor grave, victima se va recupera complet… cel puțin fizic.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.