“Este ziua ta, iti fac cadou o femeie” Doi romani au batjocorit o femeie de fata cu copiii ei

Protagonistii acestui caz infiorator care a ingrozit Anglia sunt doi romani, Claudiu Ivașcu (23) și Nicolae Mihai (22).

Cei doi tineri au intrat in casa unei femei  Colechester, Essex, pe 14 aprilie 2017, chiar in ziua de nastere  a lui Claudiu. Acestia s-au gandit sa-si faca un “cadou” dar cadoul oribil l-au facut femeii dupa ce au violat-o pe rand in timp ce cei doi copii ai femeii dormeau la un etaj mai sus. Unul dintre copii, la un moment dat, a auzit zgomote si a coborat sa vada ce se intampla. Dar a fost trimis la culcare de unul dintre romani.

Potrivit BBC News , cei doi romani au fost arestati in aceeasi zi si au fost condamnati in total la 20 de ani de inchisoare.

Potrivit judecatorului, unul dintre cei doi romani a-ar fi oferit victimei bani înainte de a o viola împreuna cu prietenul sau, bani care au fost refuzati de victima. Drept pedeapsa au abuzat de ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.