Este un bărbat sau un câine? Iluzia optică care a împărțit internetul în două

Este un bărbat sau un câine? Un peisaj frumos înzăpezit cu copacii și tufișurile albe și o pată întunecată străpunge fotografia. Este un bărbat cu rucsac, spun mulți, dar dacă privești cu atenție imaginea se dovedește că figura care apare în prim-plan este un câine mic.

Fotografia s-a transformat într-o adevărată iluzie optică care a devenit virală pe Facebook: este un câine sau un bărbat?

Imaginea arată ceea ce arată ca o figură umană din care aleargă într-o pădure înzăpezită. La prima vedere, asta este ceea ce văd majoritatea utilizatorilor.

Citește și Fetița siriană care a crescut printre bombe, a câștigat locul întâi la concursul mondial de matematică

Dar de fapt este un câine negru care se îndreaptă spre autorul fotografiei. Ceea ce la prima vedere arată ca un cap de bărbat este coada câinelui. În mod similar, picioarele din spate ale animalului ar fi brațele presupusului bărbat.

O altă demonstrație a faptului că ochiul nu dezvăluie întotdeauna adevărul la prima vedere, ci trebuie să ne oprim, să depășim aparențele, pentru a înțelege detaliile.

Și voi, ce vedeți privind imaginea?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.