Este posibil ca un copil născut de numai câteva minute să meargă? Da ! Vezi VIDEO

Poate un copil nou-născut să meargă ?

Potrivit știrilor provenite din Brazilia, se pare că da. Protagonista acestei povești incredibile este o fetiță nou-născută care nici bine nu a ieșit din butica mamei că a început să miște piciorușele ca și când ar vrea să meargă. Ajutată de asistentă, micuța fetiță face câțiva pași. Este incredibil !

Citește și :  Soția italianului care a omorât-o pe Lăcrămioara. ” Îmi cer scuse, dar nu-mi abandon soțul, este tatăl copiilor miei”

Imaginile au făcut înconjurul lumii și i-au lăsat pe toți fără cuvinte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.