”Este o maimuță impertinentă”: un copil de doi ani a fost ucis de mama și amantul ei

”Este o maimuță impertinentă” Micuțul Kiegan  în vârstă de 2 ani, a murit din cauza rănilor în zona capului. Acuzați de crima oribilă sunt  mama micuțului  și amantul ei. Copilul a murit a doua zi după ce împlinise doi ani  în urma unui aparent stop cardiac

Povestea a avut loc la Doncaster, în Regatul Unit. Conform  Daily Mail , Sarah O’Brien de 32 de ani, și Martin Currie de  36 de ani, au fost acuzați de crimă . Micuțul – care ar fi fost descris de mama sa drept o „ maimuță impertinentă»- a fost dus la spitalul din Doncaster, Yorkshire iar o dintr-o examinare post mortem a rezultat că băiețelul a murit din cauza multiplelor răni provocate în zona capului.

Citește și Meniul unui hotel de patru stele: carne afumată de pui de cimpanzeu

Currie și O’Brien vor rămâne în custodia poliției până când vor apărea la Curtea Magistraților din Doncaster. Fotografiile făcute pe scena arătau o mașină a poliției parcată în afara proprietății pe terasa unde se credea că s-a produs suspectul omor. O fotografie cu geamul  bucătăriei pe care atârna un carton multicolor pe care era scris ” La mulți ani ”, în timp ce o altă imagine arăta două buchete de flori lăsate în fața casei în memoria copilașului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.