”Este interzis să atingi țâ..le ospătarei fără să te dezinfectezi” mesajul șoc al unui bar din Spania

”Este interzis să atingi țâ..le ospătarei fără să te dezinfectezi”, se citește la intrarea în Barul Saurum din Gijon. O inițiativă controversată de protecție împotriva Coronavirus, care a fost publicizată și pe profilurile sociale ale localului, declanșând indignarea multor utilizatori de web.

Scopul lor a fost să găsească o modalitate originală de a cere clienților să se dezinfecteze pe mâini  înainte de a intra, dar efectul a fost dezastruos. Un bar din Gijon, Spania, a ajuns în centrul unor controverse aprinse și acuzații de sexism pentru un mesaj al proprietarilor la intrarea în bar:

Mai multe asociații de tineret din Gijon și colective feministe și-au exprimat disprețul pentru mesaj: „Este rușinos – a declarat asociația„ Tinerele femei din Asturias ”- legitimarea este reciclarea violenței și hărțuirii sexuale sub formă de glume, mai mult într-un loc foarte popular de tineri “.

Un alt abuz împotriva popoarelor indigene: un ghid spiritual Maya a fost torturat și ars de viu

Dar sute și sute de comentarii indignate au ajuns și pe social media de la mulți utilizatori. Până la punctul în care proprietarii Bar Saurum au decis să-și ceară scuze pe contul lor de Instagram: „Ieri am făcut o greșeală foarte mare și de aceea vrem să ne cerem scuze”, au scris într-o postare, precizând și angajamentul lor în lupta împotriva violențelor,  xenofobiei și homofobiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.