Este însărcinată, dar nimeni nu-i oferă un loc să stea jos : soțul se îngenunchiază și se transformă într-un „scaun uman”

Este însărcinată, dar nimeni nu-i oferă un loc să stea jos : soțul se îngenunchiază și se transformă într-un „scaun uman”

Imagini care au atins inimile a milioane de oameni: Videoclipul camerelor de supraveghere  difuzate de poliție, o arată pe o viitoare mamică cu o burtă mare și pare mult prea obosită să mai poată stea în picioare  pe un coridor al spitalului în așteptarea unui control la ginecologie. La un moment dat, soțul se îngenunchiază în fața ei și îi oferă spatele soției drept ”scaun uman” . După ce femeia începuse să-și mai revină, soțul i-a întins o sticlă cu apă gândindu-se că poate i s-a făcut sete   în perioada lungă de așteptare.

Citește și Un ”tată erou” care îngrijește copiii bolnavi în fază terminală pentru a le dărui un pic de dragoste și o familie / VIDEO

Videoclipul a fost distribuit de poliția Hegang, un oraș din provincia Heilongjiang din nord-estul Chinei .În postarea care însoțește videoclipul social media, vizualizat de milioane de persoane, poliția i-a criticat pe cei prezenți care păreau să-i interese mai mult telefoanele decât o femeie însărcinată obosită . Potrivit autorităților, clipul ar trebui fi intitulat „indiferență”. Multe dintre comentarii îl laudă pe soțul ei:

„Omul acela ar putea sta domni pe tot cerul” scrie unul. Altul scrie. „Mi-a fost rușine de mine în timp ce mă uitam la acel bărbatul îngenunchiat. Nici pe soția mea nu am tratat-o ​​așa când a fost însărcinată “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.