Este în viață, dar au declarat-o moartă și i-au revocat cardul de sănătate: riscă să moară fără medicamente

Este în viață, dar au declarat-o moartă și i-au revocat cardul de sănătate. ABC13 Eyewitness News , cel mai important canal de știri din orașul Houston și sud-estul Texasului, a relatat povestea absurdă a Sherry Ellis , 73 de ani, victimă a unei greșeli birocratice improbabile care i-ar putea costa viața.

Totul a început când bătrâna a mers la farmacie să-și ia medicamentele.. Cu această ocazie, Ellis și-a dat seama că nu are o asigurare de sănătate sau un cont bancar, deoarece, potrivit Institutului de sănătate , femeia ar fi murit.

Momente de groază pentru o tânără: luată ostatic și înjunghiată de 5 ori de fostul ei iubit

„ Trebuie să iau nouă pilule și jumătate pe zi, plus vitamine. Unele sunt pentru inimă, alele pentru tensiunea arterială “- a spus doamna Ellis pentru radiodifuzorul texan. „ Fără asigurare, medicamentele costă 850 de dolari ”.

Înainte de a fi declarată moartă, Sherry avea așa-numita Medicare , asigurarea medicală administrată de guvernul american pentru persoanele de peste 65 de ani. În schimb, numărul ei de asiguraresocială a fost asociat greșit cu un certificat de deces și, în ciuda numeroaselor solicitări către biroul de asigurare socială Conroe, după 45 de zile de la primul raport, potrivit statului femeia este încă moartă.

Pentru a scurta timpul, editorii canalului de știri ABC13 au contactat birourile administrative ale securității sociale în speranța de a accelera procesul. Între timp, doamna Ellis are doar șase din cele nouă pastile de care au nevoie , iar un pachet întreg ar costat-o până la 400 USD.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.