“Este fiul diavolului”: băiețel de 2 ani, abandonat în parc

Un băiețel de 22 luni, a dispărut  în 2007, dar asistenții sociali au aflat acest lucru  numai în 2015.

Când poliția a batut la ușă pentru părinților prima părinților Shane Arthur Simpson, astăzi  51 de ani, a spus că fiul său este plecat în vacanță cu neamurile în  Australia de Vest. De fapt, 12 ani în urmă, tatăl său la părăsit într-un parc din Logan (Queensland).

Copilul nu a fost găsit niciodată

Simpson a explicat poliției că nu  a ucis  copilul,  îl “lăsase undeva”. Baden, numele micuțului nu a mai fost găsit niciodată. Omul a povestit că s-a dus cu el în în parc și după 15 minute, l-a bătut ușor pe umăr cerându-i scuze și l-a lăsat acolo.

 

Mai mulți martori și cunoscuți al cuplului au declarat că părinții îl considerau ”fiul diavolului, un copil rău”

În timp ce se îndepărta, nu și-a întors privirea spre micuț. ” A trebuit să trăiesc cu această povoară mai bine de 10 ani. Am și acum în minte privirea lui…”

Shane Arthur Simpson, acuzat inițial de omucidere, a pledat vinovat pentru omor prin omor, luni, 4 martie 2019. De asemenea, mama lui Baden, Dina Colleen Bond, în vârstă de 45 de ani, a fost acuzată de omor. Femeia nu era prezentă când Simpson și-a părăsit fiul în parc, dar a încercat întotdeauna să-l protejeze.

Siria, cel puțin 30.000 de orfani ai teroriștilor ISIS: destinul șocant a copiilor fantomă

Cuplul a fost raportat asistenților sociali încă din 2005, imediat după nașterea lui Baden.

Doctorii au descoperit, de fapt, că copilul avea metemfetamină în sânge. Avocatul lui Simpson a declarat că în 2007 clientul său era dependent de metamfetamină  și atunci când l-a abandonat pe Baden.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.