”Este doar artrita”, tanara de 17 ani moare de cancer in numai 6 luni

”Este doar artrita”, tanara de 17 ani moare de cancer in numai 6 luni

Pentru medicii era doar artrită, dar de fapt Alix a avut o tumoare. Tânăra în vârstă de 17 ani din Glasgow, Scoția, a murit în urma unei tumori agresive a măduvei spinării, și a cărei diagnostic a venit foarte târziu.

Probabil că dacă medicii ar fi înțeles imediat ce avea adolescenta, acum  ar fi în viață.

Diagnosticul corect s-a descoperit cu doar cu 5 luni în urmă iar  familia imediat a început să facă o strângere de fonduri online pentru a putea experimenta tratamentul cu celule stem, care ar fi fost singura speranță pentru Aliz  dar, din păcate, fiecare încercare a fost în zadar…a fost prea târziu. Fata a murit înainte de a putea începe tratamentul, potrivit The Sun, iar acum banii strânși vor fi folosiți pentru înmormântarea , iar restul de bani vor fi donați.

Însărcinată, se aruncă din mașina pentru a se salva de atacatorul ei, naște și moare la scurt timp

Coșmarullui Alix a început când tânăra de 17 ani a început să aibă dureri puternice le degete, își simțea mâinile amorțite, dar pentru medici era doar artrită. Vizitată de mai multe ori, singurele terapii pe care le-a primit s-au bazat pe analgezice. După câteva luni, familia s-a adresat unui specialist iar Alix a fost operată. Rezultatul primei biopsii  nu a arătat nimic îngrijorător până când nu nu a mai putut să meargă. Atunici testele au arătat ce avea cu adevărat.

5 luni pentru a obține un diagnostic corect, 5 luni în care ar fi putut fi făcut ceva pentru viața fetei. Astăzi familia nu poate opri disperarea și caută o explicație pentru atâtea diagnostice greșite primite de la medici diferiți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.