Erupția vulcanului în Noua Zeelandă: bilanțul morților a crescut la 5

Bilanțul persoanelor ucise în urma erupției bruște a vulcanului de pe White Island din Noua Zeelandă se ridică la cel puțin cinci.  Primele informații vorbeau despre o victimă și mai multe persoane dispărute.

Citește și Panică în Noua Zeelendă: vulcanul Whakaari a erupt provocând cel puțin un mort / VIDEO

Un grup de turiști se aflau într=o excursie  pe marginea craterului vulcanilor când a avut loc erupția. Poliția a spus că a salvat 23 de persoane, iar militarii și paramedicii participă la operațiunile de salvare. Insula Albă, cunoscută și sub numele de Whakaari, este unul dintre cei mai activi vulcani din țară.

Insula este privată și este o destinație turistică foarte populară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.