Erou la 7 ani: și-a salvat surioara de 2 ani dintr-un incendiu îngrozitor

Pentru întregul oraș, astăzi un copil de doar 7 ani este un adevărat erou. Datorită curajului său a reușit să-și salveze sora mai mică dintr-un incendiu izbucnit în casa lor și care i-a împiedicat pe părinți să ajungă în camera micuței. Povestea a avut loc în statul american Tennessee

Nicole Davidson, mama copiilor, s-a trezit în miezul nopții, dându-și seama că întreaga casă a fost cuprinsă de flăcări. Ea și soțul ei Chris sunt foști pompieri, așa că a luat imediat un stingător și apoi a încercat să ajungă în camera copiilor, potrivit Wvlt. Dar flăcările imense i-au împiedicat pe cei doi părinți să intre în camera fetiței de doar 22 de luni, așa că viteazul frățior a trecut printr-o fereastră reușind să o ridice pe micuță și să ajungă în brațele părinților.

Citește și Tragic incendiu într-un spital din India: 9 bebeluși au murit

În acea noapte în casa New Tazewell se aflau mama Nicole și tata Chris care au reușit să scoată doar doi dintre cei trei copii, Eli  în vârstă de 7 ani și Elijah în vârstă de 2 ani dar nu și Erin de numai 22 de luni:  „Tata a spart geamul și am intrat în casă, îmi era teamă, dar nu voiam ca surioara mea să moară, a spus micuțul erou Eli.

”Este ok să fii speriat și să-ți fie frică, dar dacă ești curajos în interior, poți să orice și oricând dorești”, a spus băiatul. Familia Davidson au pierdut totul, dar datorită unei strângeri de fonduri pe GoFundMe, s-au strâns peste 339.300 de dolari de la peste 6.600 de donatori.

Familia acum trebuie să o ia de la  zero după ce a suferit pierderea locurilor de muncă în timpul pandemiei Coronavirus, moartea bunicului lui Nicole și distrugerea locuinței lor, precum și deteriorarea celor trei mașini ale acestora.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.wvlt.tv/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.