Eroină la 3 ani: și-a ținut fratele în viață timp de trei zile în timp ce părinții lor erau morți în casă

Eroina la 3 ani: si-a tinut fratele in viata timp de trei zile in timp ce parintii lor erau morti in casa

O fetiţă în vârstă de 3 ani l-a îngrijit timp de trei zile pe frăţiorul ei de doar 2 luni, după ce o ceartă conjugală a dus la moartea ambilor părinţi. Bărbatul a luat o armă și și-a împușcat soția după care s-a sinucis. Poliția din California a numit-o pe fetiță eroină, relatează Mirror

Cei doi copii au fost găsiţi duminică deshidrataţi şi flămânzi în casa lor din Chatsworth, un cartier al oraşului Los Angeles, la trei zile de la moartea părinţilor lor, dar erau în viață datorită fetiței de 3 ani,  spune poliţia locală.

După 29 de ani o mamă își îmbrățișează fiica pe care o credea moartă și care între timp a devenit bărbat

Polișitii au intrat în locuinţă alertaţi de bunicul lor, care s-a arătat îngrijorat de faptul că nu mai reuşea să intre în contact cu părinţii. Tatăl bărbatului de 46 de ani știa că fiul său suferea de depresiune. Copii nu prezintă semne de violență dar au fost purtați la spital pentru investigații.

„Acest îngeraş a fost capabil să aibă grijă şi să-l ţină în viaţă pe fratele ei. Bebeluşul este un miracol , iar fetiţa o eroină, o eroină absolută !“, a declarat un poliţist pentru Fox 5.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.