Eroarea spitalului: moare de Covid, iar familia incinerează corpul unui alt decedat

Familia a crezut că a incinerat ruda care a murit de coronavirus pe 1 mai; în schimb, morții fuseseră schimbați din greșeală. Într-adevăr, membrul familiei lor se afla în morga Spitalului Frimley Park din Surrey, Marea Britanie, în așteptarea înmormântării, în timp ce vărsau lacrimi pe urna altuia. Greșeala a fost descoperită când rudele au fost chemate din nou pentru incinerare, de data aceasta era vorba de ruda lor. A fost lansată o anchetă în cadrul spitalului. “Greșelile de această natură sunt extrem de rare, dar atunci când apar, este esențial să facem tot ce putem pentru a ne asigura că nu se vor mai repeta”, își cer scuze de la spital.

“Nici nu  ne putem imagina durerea prin care trece familia, practic acestă familie a trebuit să plângă e două ori. Ne cerem sincer scuze “, spune purtătorul de cuvânt al sindicatului  spitalului, James Taylor.

Nu doar în China ! În Italia un imigrat a ucis o pisică și a gătit-o în mijlocul străzii / Video

“La două zile după decesul cauzat de coronavirus  familia a fost contactată pentru incinerare. Așadar, rudele au ajuns la spital unde s-a impus și procedura în care puteau fi prezenți un număr mic de rude. Și din moment ce era un pacient Covid-19, defunctul fusese introdus într-o pungă, iar personalul purta echipament de protecție pentru procedura normală de livrare. Nimeni nu știe ce s-ar fi putut întâmpla”, a declarat o sursă a spitalului potrivit Daily Mirror.

După ce a fost verificat cadavrul că nu avea stimulatoare și bijuterii,  familia a văzut decedatul care trecea printr-o perdea în cuptor  pentru a fi incinerat. Dar în cel din sicriu nu era persoana iubită. Ruda reală rămăsese în morgă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.