Eroare fatala: un puscarias a fost eliberat din greseala de catre gardieni

Eroare fatala: un puscarias a fost eliberat din greseala de catre gardieni

 

Dacă din păcate se poate întâmpla ca un nevinovat să ajungă în spatele gratiilor din cauza unei erori judiciară și este la fel de adevărat că se poate întâmpla și contrariul. Iată ce sa întâmplat cu William Walter Johnson, eliberat din greșeală din închisoarea din Gloucestershire, Anglia.

Bărbatul în vârstă  de 47 de ani din Evesham, Worcestershire, a fost eliberat “din cauza unei erori fatale” de către Serviciul de închisori al HM. La scurt timp după eliberare, totuși, gardienii au și-au dat seama de greșeală și, prin urmare au început să-l caute.  “Eliberările ”din greșală”  sunt rare.  Am început să colaborăm îndeaproape cu poliția din Gloucestershire pentru a readuce infractorul rapid  la închisoare”, au spus autoritățile locale.

 

 

William Walter Johnson a fost descris ca fiind alb, de statură normală,  ras, și este căutat în zonele Evesham, Hereford, Ledbury și Tewkesbury. Agenții au apelat la cetățeni, cerându-i să raporteze orice informție: “Dacă îl vezi pe Johnson sau dacă ai informații despre locul unde se află, contactează imediat poliția. De asemenea, puteți furniza informații anonime prin contactarea organizației de caritate Crimestoppers la 0800 555 111 sau prin www.crimestoppers-uk.org “.

 

 

Te-ar putea interesa și O femeie a fost batuta atat de rau incat familia nu a recunoscut-o

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.