Erdogan provoacă Europa și cere Greciei să „deschidă ușile” refugiaților

Într-o provocare clară pentru Europa, președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a cerut Greciei să „deschidă ușile” migranților înghesuiți la granițele sale după ce Ankara și-a deschis trecerile săptămâna trecută, raportează presa turcă.

Într-un discurs emis la Istanbul și difuzat prin intermediul televiziunii publice, șeful statului turc care s-a adresat Greciei : “Deschide ușile și eliberează-te de această povară. Lasă-i pe aceștia (migranții) să meargă în alte state europene” , a raportat agenția de știri Anadolu.

Citește și Moldova, primul caz de coronavirus: o femeie ar fi fugit dintr-un spital din Italia

Erdogan a anunțat, de asemenea, că va vizita luni Belgia pentru a discuta problema migrației cu oficialii UE.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.