Era convins că soția îl înseală și și-a ucis cei patru copii: condamnat la închisoare pe viață

Era convins că soția îl înseală și și-a ucis cei patru copii. Un tată este acuzat că a ucis prin spânzurare cei patru copii, după ce soția sa i-a prezentat acte de divorț. Dintr-o primă reconstrucție, s-ar părea că Subusiso Mpungose , în vârstă de 44 de ani, a așteptat ca soția sa, Xolisile o profesoară de 42 de ani, să meargă la lucru. A luat taxiul  a-și recupera trei din cei 4  copiii săi , unul de la creșă și 2 de la școală: micuța Kuhlekonke de 4 ani, fetița Khwezi de  6 ani și băiețelul Sphesihile de 10 ani. Pe acesta din urmă,  l-a trimis într-un magazin din apropiere să cumpere dulciuri.

Sibusiso Mpungose, în vârstă de 44 de ani, a pledat vinovat pentru uciderea copiilor săi Kuhlekonke, 4 ani, Khwezi, 6 ani, Siphesihle, 10 ani și fiica vitregă Ayakha Jiyane, în vârstă de 17 ani.

Un pedofil s-a sinucis în închisore: a abuzat de un bebeluș de 6 luni

Este probabil să moară în spatele gratiilor după ce a fost dat verdictul de judecătorul Sharmaine Balton de la Înalta Curte KwaZulu-Natal din orașul Pietermaritzburg din provincia sud-africană KwaZulu-Natal, scrie Mirror

El a spus instanței că și-a omorât copiii, deoarece era convins că soția lui avea o aventură.

Potrivit unei declarații a mamei acesta a afirmat: “Nu văd niciun motiv să mai trăiesc pe acest pământ. Simt că viața mea s-a terminat în ziua în care copiii mei au fost uciși”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.