Sinucigașul Epstein avea o avere de 634 de milioane de dolari: acum 130 de persoane spun că sunt copiii lui

130 de persoane su declarat că sunt  sunt copiii lui Jeffrey Epstein. În joc există o moștenire  de 634 milioane de dolari , arestată, printre altele, pentru abuz sexual și trafic internațional de copii și care s-a  sinucis într-o închisoare din New York, în august 2019.

Vor să devină Spider-Man , trei frați ajung la spital după ce au fost mușcați de un păianjen

Potrivit New York Post, o firmă de avocatură din Florida a căutat posibili moștenitori și a fost contactată de peste 380 de persoane din întreaga lume, dintre care 130 pretind a fi copiii săi. “Trecutul lui Jeffrey Epstein a fost plin de aventuri și abuzuri sexuale – a spus investigatorul Harvey Morse – și există posibilitatea ca acesta să aibă un fiu. Poate fi chiar un bunic.”

Oricine susține că este moștenitorul lui Epstein trebuie să fie supus unui test ADN în Statele Unite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.