Episod absurd de violență: un bărbat a luat la pumni un copil de 19 luni, autistic, pentru că plângea

Un episod absurd de violență a avut loc ieri la bordul unui autobuz din Marea Britanie, unde un copil de doar 19 luni a fost lovit de un necunoscut doar pentru că plângea. Cazul s-a înregistrat într-un autobuz din Luton, Bedfordshire, miercuri după-amiază. Potrivit poliției locale, copilul, care suferă de autism s-a urcat în autobuz cu mama lui și ar fi început să plângă cu disperare, fără ca mămica să poată face nimic pentru a-l calma. După câteva minute, vizibil enervat de plânsetul neîncetatul al copilului care se afla în cărucior, un pasager s-a apropiat de el și, după ce a strigat la el, l-a lovit de mai multe ori cu pumnul în cap și a coborât în fugă din autobus.

Un gest brusc și absolut neașteptat, care a lăsat mama și ceilalți pasageri uimiți că nu au putut să-l oprească pe atacator la timp. Nu a mai rămas nimic de făcut decât să apeleze poliția pentru a raporta incidentul. Agenții au vizionat imediat imaginile telecamerelor de la bordul autobuzului și au pornit în căutarea ui. Fotografiile atacatorului au fost publicate și online.

Citește și A torturat și ucis fiica iubitei sale de 4 ani: mușcată și bătută până la moarte. Mama nu a făcut nimic să-l oprească

„Acesta este un episod cu adevărat șocant în care un copil a fost atacat într-un autobuz în lumina zilei. Nu tolerăm acest tip de comportament. Cerem ajutorul tuturor pentru a ne ajuta să-l prindem”, a declarat poliția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.