Episcopul de Innsbruck a agățat în biserică statuia lui Iisus cu capul în jos

Alegerea episcopului Hermann Glettler de  a sărbători postul din acest an în Dieceza de la Innsbruck, Austria, va face cu siguranță mult scandal. Prelatul a dat ok unui artist care a pus în scenă un ceas în a cărui centru este reprezentată de bustul lui Iisus pus cu capul în jos, iar mâinile indică ora.

Autorul operei a declarat că a salvat statuia de 150 de ani de la o distrugere. O inițiativă lăudată de episcopul Glettler, care îl cunoaște pe artist personal și care a comentat astfel lucrarea:

“Crucea nu este nici un decor  arbitrar și nici un simbol al puterii, trebuie revizuită și studiată în profunzime.”

Odată cu trecerea timpului, brațele formează diferite constelații, iar corpul static al morții lui Hristos dă brusc viață, ceea ce reprezintă un moment de eliberare de la cruce și o depășire a morții înseși”, a adăugat prelatul, argumentând că poziția inversată arată, de asemenea, “deformarea figurii umane”.

Cu puțin timp în urmă, episcolul a permis unui alt artist să scrie o inscripție cu litere roșii pe schela așezată pe fațada Catedralei Sf. Jacques de Innsbruck care era  în restructurare: “Atâta timp cât Dumnezeu are barbă, voi fi feminist”.

Te-ar putea interesa și ”Primul sărut cu tata la 9 ani, la 15 ani am rămas însărcinată cu fratele meu”. Familia depravată condamnată

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.