Epidemie a variantei sud-africane a Covid-19 în Austria

O adevărată epidemie a variantei sud-africane a Covid-19 este în curs de desfășurare în regiunea austriacă Tirol , cu 293 de cazuri înregistrate și 140 de infecții active, conform ultimelor estimări guvernamentale. Cancelarul Sebastian Kurz a cerut să cetățenilor să nu intre în zonă decât din motive strict necesare și cu un test negativ . Între timp, landerul german al Bavariei are în vedere închiderea frontierelor sale.


Autoritățile tiroleze nu au reușit încă să explice cum a ajuns varianta sud-africană la Zillertal , o zonă turistică populară cunoscută mai ales pentru schi. Stațiunile de schi au fost printre puținele activități deschise pe teritoriu de la 24 decembrie trecut.

CITEȘTE ȘI Africa de Sud a suspendat începerea programului de vaccinare cu AstraZeneca

Vestea epidemiei variantei din sud africane vine la sfârșitul celor șase săptămâni de blocare națională decise de guvernul lui Sebastian Kurz pe 26 decembrie. Datorită răspândirii noii variante sud-africane, autoritățile se gândesc la închideri ulterioare pe termen scurt sau cel puțin o intensificare a controalelor, în special în ceea ce privește frontierele naționale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.