Epidemia în Marea Britanie nu are de gând să încetinească: 621 de morți în ultimele 24 de ore

Marea Britanie a înregistrat 621 de victime Covid-19  în ultimele 24 de ore. Numărul noilor infectați a crescut la 4.806 . Numărul total de decese prin coronavirus de la începutul epidemiei este de 28.131, cel al infecțiilor confirmate de 182.260. În Marea Britanie, au fost efectuate  1.129.907 de teste, 105.937 în ultimele 24 de ore.

Boris Johnson și-a numit fiul după numele medicilor care i-au salvat viața: iată prima fotografie

Tragedie pentru doi părinți: le moare bebelușul, dar sicriul este plin de gunoaie

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.