Epidemia în Londra a scăpat de sub control : autobuzele sunt transformate în ambulanțe

Epidemia în Londra a scăpat de sub control. În Marea Britanie, urgența de sănătate este de așa natură încât, în capitala Londrei, personalul serviciilor de sănătate se pregătește să efectueze transportul pacienților Covid la bordul a două autobuze transformate în ambulanțe. Potrivi The Guardian, acesta este semnalul cât de mult a pus sub presiune epidemia sistemul de sănătate din capitală. Vehiculele vor putea transporta până la 4 pacienți și la bord vor călători și medici NHS și asistenți medicali obișnuiți să lucreze în unități de terapie intensivă și asistați de voluntari de la asociația de prim ajutor St John Ambulance.

Citește și Medicii îi dau o doză greșită de morfină în timpul travaliului, copilul moare, mama intră în comă

Go-Ahead, compania care asigură mijloacele de transport, a reamenajat autobuzele prin instalarea a tot ceea ce este necesar în interiorul acestora pentru a oferi asistență medicală adecvată: unde înainte erau scaune normale, acum sunt brancarde, stative de perfuzie și monitoare pentru monitorizarea semnelor vitale, precum și a compartimente pentru organizarea tuturor echipamentelor medicale. Șoferii care vor conduce autobuzele ambulanței au fost vaccinați în mod natural. Serviciul va începe să funcționeze în următoarele câteva zile și la început autobuzele ar trebui utilizate pentru transferul pacienților de la un spital londonez la altul: odată ce totul este „în funcțiune”, autobuzele vor fi folosite acolo unde ambulanțele sunt rare.

În Marea Britanie, o spitalizare Covid la fiecare 30 de secunde

Într-una din ultimele sale conferințe de presă, Simon Stevens, directorul general al NHS, a descris starea de stres extrem a instituțiilor de sănătate și a medicilor și asistentelor medicale, acum epuizat:

„Situația este foarte clară și nu am intenția de a îndulci pe nimeni: instituțiile sanitare, medicii și asistentele sunt supuși unei presiuni extreme”, a explicat Stevens. “Din ziua de Crăciun am văzut o creștere de 15.000 de pacienți spitalizați în toată Anglia (începând cu 18 ianuarie). Acesta este echivalentul a 30 de spitale cu pacienți înghesuiți până în vârf . La fiecare 30 de secunde în toată țara, o persoană este internată în spital cu Covid-19 “. Șeful Serviciului Național de Sănătate Britanic a declarat atunci că, fără îndoială, ” în toți cei 72 de ani de istorie nu am avut niciodată probleme ca și acum

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu NHS, The Guardian

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.