Epidemia de pojar di SUA, a ajuns la un nivel record

Epidemia de pojar di SUA, a ajuns la un nivel record

Potrivit cifrelor oficiale, de la începutul acestui an s-au înregistrat de îmbolnăviri, cel mai mare număr din ultimii 25 de ani. Majoritatea cazurilor sunt la New York, într-un cartier al evreilor ortodocși care refuză să-și vaccineze copii.

 

Cazuri de pojar s-au înregistrat și în alte 26 de state americane tot din reticenta părinților de a-i imuniza pe cei mici.

 

Apariția vaccinurilor în anii 60 a dus aproape la eradicarea acestei boli in SUA. A revenit însă în forță în ultimii 2 ani, atât în SUA cât și in Europa pe fondul unei ample campanii anti-vaccinare.

 

Te-ar putea interesa și Musafirul nepoftit: o femeie s-a trezit in miez de noapte cu un aligator in bucatarie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.