Emoționant: un cățel a murit la 15 minute după ce stăpânul lui a pierdut lupta cu cancerul

Emoționant: un cățel a murit la 15 minute după ce stăpânul lui a pierdut lupta cu cancerul

Stuart Hutchison în vârstă de 25 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală în 2011 și a fost supus intervențiilor chirurgicale și mai multe sedințe de chimioterapie. Însă starea lui a recidivat  iar după 4 ani în 2018 și cancerul se răspândise la creierul , în oase  și în pelvis. Stuart a murit acasă lângă familie pe 11 august. La doar 15 minute după deces  bulldogul său francez Nero a murit și el.

Mama Fiona Conaghan, în vârstă de 52 de ani, a spus: „Stuart a murit în jurul orei 13:15, iar Nero a murit aproximativ 15 minute mai târziu. Avea trei câini, dar el și Nero erau foarte legați unul de celălalt.

SUA: un pedofil căutat de poliție s-a ascuns într-un buncăr timp de trei ani

Stuart se căsătorise cu Danielle la începutul acestui an, dar destinul a fost prea crunt: ”Știam că se va întâmpla- spune Danielle- dar niciodată nu ne-am fi așteptat ca Nero să-l urmeze pe lumea cealaltă la doar 15 minute după ce soțul meu a decedat”

În urma autopsiei pe corpul câinelui, medicii veterinari au descoperit că Nero murise de inimă rea. Inima lui nu a suportat pierderea stăpânului său.

Sursa: Metro

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.