Emoționanat: 4 fetițe s-au adunat pentru a-și sărbători victoria împotriva cancerului / VIDEO

Aceste 4 fetițe nu pozează pentru nicio ședință foto, ci pentru un eveniment cu totul special. În aceeași coridor al Spitalului Johns Hopkins, Florida , se adunaseră cu ani în urmă când avea părul părul scurt și zâmbete mari. Astăzi sunt din nou aici, părul le-a crescut și odată cu ele speranța unei vieți noi.

Da, deoarece McKinley, Chloe, Ava și Lauren sunt 4 supraviețuitoare ale unor boli teribile: trei dintre ele au avut leucemie limfoblastică acută și Chloe  o formă rară de cancer pulmonar. După ce au fost internte la spitalul Johns Hopkins, supuse la sute de ace și dificultăți, au reușit să meargă înainte găsind  confortul una în celălaltă, la fel cum au făcut și mamele lor. fetițe

Prima fotografie pe au făcut -o împreună și datează din 2016, când pentru a-și da putere una celeilalte s-au îmbrăcat într – un tutù, iar a doua a fost făcută în 2017, un an mai târziu, în timp ce purtau tutù aurite si tricouri cu sloganurile „ Curaj “, ” Forță “,” Războinic “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.