Emma, fetița care se luptă cu cancerul primește scrisori de la câinii din toată lumea. Participă și tu

Emma este o fetiță de numai 7 ani din Hartland, în Wisconsin care se luptă cu o formă de cancer incurabil.

Ea găsește puterea de a lupta, datorită scrisorilor din partea câinilor din întreaga lume. Acestă formă de terapie se numește pet- therapy 

Ceea se părea a fi o normală durere de cap, din cauza unei răceli, s-a descoperit a fi un gliom intrinsec pontinic difuz, o formă rară de tumoare pe creier. În fiecare zi micuța este supusă la cicluri de radioterapie pentru a împiedica tumoarea să producă lichid cefalorahidian în creier.

Fetița reactioneaza bine datorită ajutorului familiei, dar și cel al câinilor, marea ei pasiune.

De fapt, ea găsește un mare confort în terapia pet-therapy, care i-a fost propusă  de același spital în care este spitalizată. De aici, ideea de a cere ajutor  câinilor din întreaga lume care pot oferi confort fetiței prin trimiterea de simple fotografii și mesaje de încurajare.

Inițiativa a fost urmărită pe scară largă, iar scrisorile trimise de câini provin din toată lumea: Statele Unite, Australia, Anglia, Germania, Italia.

Emma este foarte bucuroasă să primească fotografii și să citească mesajele câinilor.

Dacă aveți un câine, puteți participa și voi scriind un e-mail la emmalovesdogs7@gmail.com, sau prin conectarea la pagina sa de Facebook sau trimite prin poștă fotografii și scrisoarea de la cățelul dumneavoastră  la PO Box 230, Hartland, WI – 53029 , destinatar de Emma Mertens.

Având în vedere că Emma trebuie să suporte tratamente foarte scumpe, a fost lansată și o strângere de fonduri pe    GoFundMe care a ridicat deja peste 120.000 de dolari în acest moment.

Sursa foto Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.