Emiratele Arabe Unite, șeicul din Dubai și-a răpit fiicele și își amenință fosta soție

Șeicul din Dubai a organizat răpirea a două dintre fiicele sale și și-a amenințat ce-a de-a șasea soție. Este vorba despre  Mohammed bin Rashid al Maktoum , miliardarul Emiratelor Arabe Unite. Șeicul a răpit două dintre fiicele sale pentru a-și șantaja soția sa, prințesa Haya bint al-Hussein din Iordania, care l-a părăsit în urma hărțuirii. Publicarea documentelor procedurale, a fost permisă de Curtea Supremă Britanică. Anul trecut, în timpul unei audiții, prințesa a solicitat despărțirea familiei, cu un ordin de custodie a copiilor săi, pentru a se proteja împotriva căsătoriei forțate și împotriva hărțuirii.

Cazul datează de acum un an și a început cu fugirea prințesei Iordaniei, care a ajuns la Londra evadând din Emiratele Arabe Unite, luându-și cu ea copiii, Zayed în vârstă de 8 ani, și Al Jalila, 12. Haya a mers la Tribunalul din Londra să se opună cererii de repatriere a celor două fete solicitate de soțul ei.

Citește și Haya, sotia emirului din Dubai a fugit in Europa cu copiii ei si cu 35 de milioane de euro

Potrivit prințesei, șeicul a încercat să căsătorească cu una dintre cele două fete cu prințul coroanei din Arabia Saudită, Mohammed bin Salman. Cererea sa către Curte a fost, de asemenea, să se exprime în acest sens, dar judecătorul nu a confirmat afirmațiile împotriva căsătoriei aranjate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.