Emiratele Arabe Unite, deșertul devine verde după săptămâni de ploaie / FOTO

Efectele schimbărilor climatice sau ale normalității? Fotografiile zonelor de deșert din Emiratele Arabe Unite , fac în ultimele ore înconjurul lumii

După săptămâni de ploi intense în mare parte a țării, deșertul era acoperit de vegetație densă și variată, care a transformat radical peisajul și culorile acestuia. După cum relatează și Gulf News , zonele nisipoase, precum și  cele stâncoase, au devenit aproape complet verzi în ultimele zile, datorită creșterii luxuriante a plantelor și florilor de tot felul.

Citește și Prima casă a compostului uman se va deschide în 2021 în Washington

În diferitele state ale Emiratelor, ploile dense și neobișnuite din ultimele zile au transformat total peisajul tipic al acestor zone. Este dificil de  stabilit dacă acesta este un efect al schimbărilor climatice, chiar dacă se crede că zonele deșertice ale țării au fost de fapt printre cele mai verzi și mai fertile din Orientul Mijlociu în urmă cu mii de ani.

1 3 2 2 3 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.