Emilia, fetita romanca moarta la numai doi ani dupa ce mama a calcat-o cu masina: ” Fetita a scapat de langa bunica ei”

Emilia, fetita romanca moarta la numai doi ani dupa ce mama a calcat-o cu masina: ” Fetita a scapat de langa bunica ei” 

Copila a scăpat de lângă bunica ei. Aceasta ar fi motivul din spatele tragediei de ieri a micuței Emilia, fetița de 2 ani lovită de mama ei în timp ce scotea mașina din curtea casei.  Mama Claudia, a fost acuzată de omor stradal iar investigațiile sunt în curs de desfășurare pentru a înțelege precis dinamica accidentului, scrie presa italiană FanPage.

 

Mama era volanul mașinii station wagon și dădea cu spatele să iasă afară din curtea casei din Villarbasse, în provincia Torino, când și-a dat seama că a dat peste ceva. Femeia, când a observat că este vorba de fetița ei , a chemat imediat ambulanța, dar pentru micuță, nu s-a mai putut face nimic. Greutatea mașinii a zdrobit copila fără a-i lăsa nicio șansă de supraviețuire . Mama micuței Emilia, Claudia o româncă în vârstă de 30 de ani, își lăsase fiica în grija bunicii pentru a putea să facă cumpărăturile. Din păcate Claudia nu a auzit strigătele mamei ei ca să se oprească la timp iar micuța a ajuns sub roțile mașinii.

 

A fost o dimineață ca oricare alta:

 

Tata l-a însoțit pe fiul său cel mai mare în tabăra de vară înainte de a merge la muncă, mama trebuia să facă cumpărăturile, iar bunica să aibe grijă de cea mică.   În acea dimineață însă, ceva a adus o tragedie în casa acestei familii de tineri, o tragedie care nu va putea fii uitată niciodată. Acum, Claudia este acuzată de omor stradal, ca o faptă cuvenită, dar întreaga comunitate este alături de familia îndurerată, înclusiv primarul.

Te-ar putea interesa și Ucisa, transata si data de mancare porcilor: misterul disparitiei Virginiei Mihai rezolvat dupa 20 de ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.