Elveția, raporturi intime într-un tren: un pasager filmează cuplul

Elveția, raporturi intime într-un tren: un pasager filmează cuplul .

A fost o călătorie pasională pentru doi pasageri într-un tren elvețian de lungă distanță….. 😆

Cuplul, așezat pe scaunele din ultimul rând al vagonului și nu au mai putut rezista tentației dând frâu liber pasiunii indiferent de riscul de a fi descoperit de alți pasageri. Cei doi, se simțeau în siguranță crezând că nimeni nu-i va putea descoperi.

Potrivit publicației  News Ticino, nu se știe exact când și unde a avut loc dar se știe că cei doi iubăreți vorbeau în limba germană. Pasagerul care le-a descoperit a luat scena cu smartphone-ul i-a înregistrat și a difuzat videoclipul online, unde a devenit viral. Apoi ia spus cuplului să se oprească.

Mărturia unui prizonier: iată cum se trăiește în închisorile din China

Cei doi s-au despărțit și s-au  îmbrăcati, fără să arate nici o urmă de jenă despre incident.

Potrivit aceeași publicație, sursele căilor ferate nu au dorit să facă declarații, declarând doar că, în cazuri similare, este posibil ca poliția feroviară să aleagă să depună o plângere penală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.