Elvetia, o vulpe intrat intr-un spital din Zurich si a muscat o pacienta de brat

Elvetia, o vulpe intrat intr-un spital din Zurich si a muscat o pacienta de brat

Dacă în unele orașe spitalele se confruntă cu furnici sau alte animale, o vulpe a provocat panică într-un spital din  Elveția. Aseară, în Spitalul Universitar din Zurich, o vulpe a reușit să se strecoare într-un salon situat  la parter, mușcând o pacientă de  braț. Vulpea i-a provocat femeii o rană superficială care a fost dezinfectată, a declarat purtătorul de cuvânt al acestei instituții Keystone-Ats, confirmând știrile.

 

 

Animalul a reușit probabil să intre în spital printr-o ușă de balcon care a rămas deschisă. În Zurich se pare că trăiesc multe vulpi, a spus purtătoarea de cuvânt. Pacienții care sunt internați  în spital, prin urmare, sunt rugați să nu le hrănească și să închidă toate ușile și ferestrele pe timp de noapte.

 

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Caz unic in lume: o fetita s-a nascut cu trei capete

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.