Elveția: Colosul Lindt retrage de pe piață ciocolata cu lapte și bretzel: prezența din plastic

Anunțul retragerii de piață a ciocolatei a fost lansat  de Lindt & Sprüngli în Elveția care se referă la un lot de 100 de bucăți de ciocolată Lindt “Bretzel milk”. Decizia a fost luată după plângerile unor consumatori și după o investigație internă care nu a putut exclude prezența unor bucăți mici de plastic provenite de la un echipament utilizat pentru ambalarea ciocolății.

 

În detaliu, articolul implicat în  este ciocolata Lindt de 100 grame “Bretzel al latte” (articolul nr. 6.315.752) cu numărul lotului L2979 și data de expirare sau data minimă de depozitare stabilită până la 31 ianuarie 2020.

 

Anunțul a fost lansat printr-o declarație publicată astăzi de Coop Switzerland, cel de-al doilea cel mai mare operator de retail elvețian, la magazinele cărora produsul a fost vândut, dar retragerea afectează și alți comercianți cu amănuntul de ciocolată în cauză care au fost supuși acestor ore a suspendat vânzarea.

 

Ciocolată retrasă este disponibilă și în pachete de 5 x 100 grame (articolul nr. 6.315.941). Lindt & Sprüngli, compania multinațională specializată în producția de produse de cofetărie cu sediul în Elveția, invită toți clienții care au achiziționat deja lotul de produse afectat să nu îl consume și să îl returneze la magazinul de unde l-au cumpărat  care se va ocupa atât de retragea ciocolății cât și de rambursarea prețului.

 

Te-ar putea interesa și Știați că ciocolata conține mulți gândaci morți?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.