Elon Musk promite 100 de milioane de dolari persoanei care va crea cea mai bună tehnologie de captare a carbonului

Un premiu de 100 de milioane de dolari pentru cea mai bună tehnologie de captare a carbonului: aceasta este promisiunea incredibilă făcută de antreprenorul miliardar Elon Musk .

Astfel, șeful Tesla intenționează să încurajeze soluții pentru combaterea schimbărilor climatice. Magnatul și-a văzut averea crescând de 5 ori mai mult în anul izbucnirii pandemiei, dar datorită inițiativelor de acest gen activele sale ar putea fi utile pentru o cauză dreaptă legate de mediul înconjurător.

Citește și Un prezentator rus s-a aruncat într-un iaz înghețat pentru a salva un câine

Anunțul referitor la marele premiu a fost lansat pe Twitter, cu precizarea că săptămâna viitoare vor fi anunțate mai multe detalii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.