Ellie Goldstein este primul model Gucci cu sindrom Down

Are 18 ani și primul model cu sindrom Down care s-a fotografiat pentru Gucci : se numește Ellie Goldstein , originară din Ilford din nordul Londrei . Adolescenta a fost aleasă pentru campania de frumusețe L’Obscur. Fotografiile sale au devenit imediat virale pe web și au adunat admirația din partea a mii de utilizatori.

Ellie a făcut un  de ucenicie, între fotografii și video. În 2017, a semnat primul său contract cu o agenție reprezentând persoane cu dizabilități, apoi cariera ei a început să decoleze și, în scurt timp, tânăra a aterizat pe cel mai  înalt podium, cel mai mare vis al ei.

Câinele ei moare, iar stăpâna îl vede (pe cer) printre nori

În viața lui Ellie nu este doar moda. Tânăra de 18 ani s-a înscris la facultatea de arte spectacole a colegiului din Redbridge (Londra). „Suntem incredibil de mândri de ea”, a spus mama fetei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.