Elicopterul lui Donald Trump a distrus gazonul Palatului Buckingham: ” Mi-a stricat peluza”

Elicopterul lui Donald Trump a distrus gazonul Palatului Buckingham, iar regina Elisabeta s-a plâns. Suveranul, potrivit presei britanice, a arătat în glumă daunele cauzate de elicopterul președintelui american, care a aterizat de două ori în interiorul Palatului Buckingham în timpul vizitei din iunie trecută.

Johnson & Johnson ”responsabil pentru crizele de opioide” trebuie să plătească 572 milioane

„Vino să-mi vezi gazonul, este stricat”, vorbește Elisabeta premierului australian Scott Morrison, primit  de regină. Aparent, motoarele elicopterului au provocat un dezastru precum roțile, care au „arat” grădina regală.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.