Eliberat după ce a fost condamnat pentru viol, prins violând o fetiță

A fost eliberat din închisoare după ce a executat o pedeapsă pentru violul unei femei, când a fost prins în flagrant de poliție în timp ce abuza sexual o fetiță . Din acest motiv, un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost aruncat imediat în închisoare, în așteptarea unui nou proces împotriva sa.

Povestea îngrozitoare vine din Țara Galilor. Rezident în Swansea , Mark Anthony Hawkes, în spatele său are o lungă istorie ca violator în serie. Primul abuz sexual constatat de poliție datează din 2005 și a avut loc împotriva unei fete sub vârsta de 13 ani. În cele din urmă, bărbatul a fost condamnat, însă, odată ce i-a fost plătită datoria față de justiție, a fost găsit vinovat de noi infracțiuni sexuale, așa cum a raportat Wales Online .

Citește și Italia, o româncă și-ar fi abandonat fetița nou-născută cu coronavirus în spital, iar acum o vrea înapoi

O nouă sentință venise mai recent, după agresiunea sexuală împotriva unei femei. Expertiza solicitată de avocații lui Mark Hawkes, care s-au plâns de imaturitate, nebunie mintală și probleme de ținere de minte, nu a fost de nici un folos. Odată ce noua pedeapsă a fost executată, tânărul de 34 de ani a fost apoi eliberat din închisoare, dar, după câteva luni, a fost prins încă o dată abuzând de o minoră.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.walesonline.co.uk/news/wales-news/sex-offender-abused-young-girl
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.