Eliberat din închisoare după o amnistie pentru coronavirus, își ucide în bătaie fiica de 9 ani

Nici nu a pus bine piciorul afară din închisoare că natura sa violentă s-a manifestat din nou. Muslum Aslan, de 33 de ani, din Gaziantep, Turcia, a ajuns din nou în spatele gratiilor după ce a ucis-o pe Ceylan, fiica lui în vârstă de 9 ani. În urmă cu doar un an, el a fost condamnat pentru înjunghierea soției sale, Rukiye Aslan, care din fericire a reușit să supraviețuiască atacului.

Muslum a fost lăsat liber datorită unei amnistii care a permis eliberarea prizonierilor din închisorile turce supraaglomerate, unde exista riscul de infecții de coronavirus. De îndată ce a ieșit din închisoare, bărbatul a mers la fosta lui soție exprimându-și dorința de a-și vedea cei trei copii. Bărbatul i-a luat cu el, dar câteva zile mai târziu l-a ucis pe micuța Ceylan.  Fata a fost dus la spital, dar după 4 zile a murit. Imediat după crimă, Muslum a încercat să scape,  dar nu înainte de a-și urca ceilalți doi copii într-un taxi trimițăndu-i la mama lor. La scurt timp a fost prins de poliție și arestat din nou.

“A folosit întotdeauna violent cu copiii mei ”, a spus Rukiye – A luat-o pe Ceylan de o mână și a bătut-o cu un tub de fier lăsând-o într-o baltă de sânge. Fiica mea este moartă. Pentru acestă crimă, vreau să fie aspru pedepsit”, a declarat femeia.  Moartea lui Ceylan a stârnit furia activiștilor pentru drepturile femeilor, care au criticat eliberarea autorilor criminali ale violenței domestice. Potrivit unei organizații care promovează campanii împotriva violenței în familie, în luna martie cel puțin 29 de femei au fost ucise.

Sursa: Mirror.uk

Oroare în India : o fetiță de 7 ani a fost răpită, violată și înjunghiată în ochi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.