Elevul cu dizabilități nu poate sări coarda, un profesor îl ia în brațe și îi dă posibilitatea să se joace / VIDEO

Ce este mai special decât un profesor care sare coarda cu un elev în brațe? Nimic, dacă nu elevul nu ar fi obligat să stea într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții! João Hoffmann de la școala din Taubaté, Saint Paul, s-a gândit cum să-i dea posibilitatea elevului de a se juca cu alți colegi : l-a luat în brațe și a început să sare în locul său.

Ideea i-a venit după ce Heitor, văzând câțiva prieteni jucându-se cu coarda, i-a spus profesorului că ar dori să se joace și el…dar cum ? Atunci profosorul s-a gândit doar câteva secunde, l-a ridicat de pe scaunul cu rotile și a început să sară.

Citește și : O tânără fără un picior, batjocorită pe web. Comentariile sunt înfiorătoare

Scena a fost preluată de un alt profesor care a publicat-o pe rețelele de socializare, devenind în scurt timp virală u peste 700.000 de vizualizări și 16.000 de share-uri.

Datorită inițiativei profesorului, comportamentul copilului s-a schimbat, a spus mama Natália Nascimento Magalhães, foarte fericită că are un profesor atât de sensibil în fața persoanelor cu dizabilitați.

 Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.